2652
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-2652,stockholm-core-2.0.3,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,menu-animation-underline,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
oversigtskort smukfest boformer smukfest waltherånd bog layout fadfetten smukfest SMUKFEST grafik og illustration smukgin Illustrationer smukfest Smukfest grafik Smuk crew webdesign Tapas emballage design smukfest Smirnoff t-shirt appelsinbod smukfest smukfest kort ambassaden smukfest

SMUKFEST 2017/2018/2019/2020

SMUKFEST grafik og illustration er en fast og skøn legekammerat. Indtil videre har vi udarbejdet oversigtskort, illustrationer, bøger, webdesign, logo’er, emballagedesign og meget meget mere.

 

SMUKFEST grafik og oversigtskort

Vi udfører store og små illustrationer, layout og tegning af venue map/oversigtskort til brug for SMUK CREW og puklikumskort til festival-appen; med tilhørende ikoner og diverse grafiske elementer. Se alle publikumskort her.

_
WALTHERÅND

I forbindelse med SMUKFEST 40 års jubilæum udgav Walthers Forlag den helt store bog om frivillighed og det smukke sammenhold der eksistere op til, under og efter festivallen. Bogen er fyldt med lækre historiske billeder og gode fortællinger. Vores opgave var grafisk tilrettelæggelse og layout samt færdiggørelse til tryk.

_
FADFETTEN
Fadfetten er et fantastisk “væddeløb”, hvor fire hold fra fire forkellige byer skal fragte hver deres 2 meter høje Waltherfigur ca. 30 km fra deres hjemby til Skanderborg i en trækvogn og undervejs løse forskellige opgaver.
Vi leverede logo, grafisk design, oversigtskort og t-shirt design
_
AMBASSADEN – Smukfest museet

I ambassaden kan man dykke ned i fortiden og fremtiden for festivallen. Man kan få et indblik i hvordan det er at drive festival, samt få fine fortællinger fra de frivillige og gå på opdagelse i tidslinjen hvor der er uddrag fra historien bag SMUKFEST. Vi har hjulpet med layout og grafik til de mange fine fortællinger og informationer samt instruktioner til ophængning.

_
SMUKGIN

Årlig design, artdirection og rentegning af etiketterne til SMUKGIN, som første gang blev lanceret i 2017.

_
SMUK CREW LOGO OG WEBDESIGN

Design af SMUK CREW logo og webdesign til smukcrew.dk inkl. illustrationer og ikoner.

_
SMUKFEST GRAFIK

Ud over alle de fantastiske ovenstående opgaver, så har vi også lavet mange forkellige små grafiske opgaver hist og pist. Bl.a. t-shirt print til crew i Appelsinboderne, tapas-emballage, forskellige skilte og print til “tak for i år” poser samt grafik til video hub.

#smuk20 #smuk19 #smuk18 #smuk17 #smukfest

 

 

Udforsk FRIDAJOHS portfolio for flere cases eller kontakt os for mere information.