3523
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-3523,stockholm-core-2.0.3,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,menu-animation-underline,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
Ikoner og Illustrationer animeret FRIDAJOHS design studio Hospital ikoner – FRIDAJOHS design studio Ikoner – FRIDAJOHS design studio Ikoner FRIDAJOHS GARIA ikoner og illustrationer – FRIDAJOHS design studio Ikoner for GARIA – FRIDAJOHS Icons FRIDAJOHS design studio Ikonfamilie FRIDAJOHS design studio Ikoner og Illustrationer FRIDAJOHS design studio

IKONER OG ILLUSTRATIONER

Ikoner og illustrationer er et perfekt redskab til enkelt og præcist at visualisere eller forklare et budskab eller en fortælling. Ikoner er funktionelle værktøjer som kan bruges utallige steder, både online og offline. Vi har bl.a. skabt ikoner til wayfinding, hjemmesider, powerpoint-præsentationer, webshops, spot illustrationer til emballage og mange andre brugs-situationer.

Det er vigtigt for os at ikonerne er unikke og skræddersyet til den givne kontekst, opgave eller brand-dna. Vi oplever at mange forsøger at samle en ikon-familie af gratisudgaver fra nettet. Men der sker noget magisk når udtrykket, stregen og fortællingen fremstår som én sammenhængende helhed. Så ved at få tegnet alle ikoner i ikon-familien ét sted, skabes en tydelig visuel fortælling og afsender i ikonerne.

Proces og særkende

Hos os starter de fleste ideer til ikonerne oftest i hånden, som en skitse – og bliver derefter opbygget og redigeret digitalt. Når arbejdet starter i hånden, tilføjes et særkende og et mere personligt udtryk, som kan mangle hvis der udelukkende bliver arbejdet med digitale værktøjer. Farvelægningen kontrolleres også digitalt i forhold til online brug, tryk eller produktion.  Som standard leveres de færdige ikoner i vektor og png, da det sikrer brug på alle platforme og i alle størrelser. Hvis der skal lidt liv og puls i ikonerne kan vi også animere dem. Vi arbejder med unikke håndtegninger og digitale ikoner og illustrationer – alt efter opgavens behov.

Vi skaber både enkeltstående ikoner til brug ind i en eksisterende sammenhæng, men vi bruger også gerne ikoner og illustrationer i udviklingen af bl.a. emballagedesign og visuel identiet. Oplev flere cases på vores PORTFOLIO.

Det bedste vi ved er, at de visuelle produkter og virkemidler hænger sammen og derfor udfører vi også gerne visuel identitet, logo, illustration, layout, grafik og emballage – til online og offline brug. Figurativt, abstrakt, minimalistisk, mønstret, grafisk, monokromt eller farverigt og ikke mindst, originalt.

––

Ikonerne på denne side er alle udført af Andreas til bl.a. Odense Universitetshospital, GARIA og Green Vibe Burger. Følg gerne vores Instagram-profil @fridajohs_studio for at se flere ikoner og illustrationer.

Udforsk FRIDAJOHS portfolio for flere cases eller kontakt os for at få tilsendt opdateret ikon/illustrations portfolio eller for mere information.