2153
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-2153,stockholm-core-2.0.3,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,menu-animation-underline,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
Fotoskulptur Meraki visuel identitet Packaging design Meraki emballage design FRIDAJOHS Meraki emballage design FRIDAJOHS Keramik foto KIF FRIDAJOHS ALTUM hand cream ALTUM collection Bæredygtig jul – Julestund Julesalmer

FOTO OG STYLING

Foto og styling
Foto og styling er ofte en del af helheden i en visuel identitet. Ofte er det billederne i salgsmaterialet eller kataloget som bidrager med en stemning eller direkte storytelling. Eller gennem stemningsfoto på de sociale medier, hvor det er billederne som skal skabe en oplevelse og fortælle et budskab på meget kort tid. Derfor er det vigtigt også at skræddersy og indtænke fotostil og styling som en del af identiteten og udtrykket.
_
Et mix af farver, taktile materialer, strukturer, mønstre, grafik og botanik bidrager til nærvær af forskellige stemninger.
_
Fotografen
Christina er autodidakt fotograf og stylist med en særlig evne til at finde en æstetisk balance i motivet. Hun har erfaring med mindre interiør-fotografi og stemningsfoto for kunstnere samt egne kunstfotografier. Favoritopgaver er stemningsfoto, hvor det er de små detaljer som gør den store forskel og hvor der er mulighed for at afprøve forskellige teknikker og udtryk. Der er en forkærlighed for afdæmpede farver og taktile materialer.
_
Portfolio
Her på siden er en blanding af billeder fra bagkataloget gennem tiden. Alle billeder er fotograferet, stylet og redigeret af Christina.
_
_
Udforsk fridajohs.com for flere cases eller kontakt os for mere information.