3390
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-3390,stockholm-core-2.0.3,select-theme-ver-9.3,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,menu-animation-underline,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
EURO2020 illustration Football Village Ofelia Plads EURO 2020 københavn Kvægtorvet Copenhagen

EURO2020 Football Village

Oversigtstegning og illustrationer.

EURO2020 illustration for DBU til Københavns Football Village i forbindelse med EM på Ofelia Plads og Kvægtorvet, hvor man kunne følge turneringen og deltage i mange forskellige aktiviteter. Det blev i første omgang udskudt pga. covid-19, men Football Village blev endelig til virkelighed i juni 2021.
Oversigtstegningen over Ofelia plads visualiserer opdelingen af pladsen i tre zoner:  Beach Life – Street Life – Park Life.
EURO202 illustrationen over Kvægtorvet har mange af områdets omgivelser med, som stemningsgiver til eventet.
Begge illustrationer indbyder til at gå på opdagelse efter de små detaljer som giver illustrationerne liv.

En oversigtstegning kan både være funktionel, men også bidrage til en særlig overbevisende stemning. Ved hjælp af illustrationer og stedspecifikke elementer, kan miljøet tegnes op og fungere som vejviser eller fremvise en visuel sammenhæng. Om det er til festivaller, events, kultur, nye fællesområder eller et kommende arkitektonisk projekt, så er oversigtsillustrationer et relevant og brugbart redskab.

Illustreret af Andreas Normann.

Se mere om EURO2020 Football Village i København på copenhageneuro.dk

Udforsk FRIDAJOHS portfolio for flere cases eller kontakt os for mere information.