1626
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1626,stockholm-core-2.0.3,select-theme-ver-9.3,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,menu-animation-underline,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
Portrait design studio

design studio

FRIDAJOHS er et tværfagligt design studio med base i Odder, Østjylland.

Christina Christensen [ designer / projektmanager ] og Andreas Normann [ illustrator / grafisk designer ] har siden 2016 suppleret hinanden i en bred vifte af forskellige opgaver indenfor grafik, illustration og designkoncepter.

– Vi skaber omfangsrige koncepter, hvor vi faciliterer og udfører den kreative process.

– Vi skaber illustrationer fra skitser til store farvelagte værker og komplette ikon-familier.

– Vi skaber visuelle identiteter, emballage og salgsmateriale med en tydelig afsender.

Få et overblik over vores erfaring og tidligere projekter på vores PORTFOLIO

Vores fornemmeste opgave er altid at skabe originale og skræddersyede visuelle løsninger – uanset størrelsen på opgaven. Vores arbejdsproces udspringer af mange års erfaring fra både reklamebranchen og den danske designbranche. Vi stræber efter at skabe løsninger af høj kvalitet og vi har et særligt øje for helhed og sammenhæng i det vi skaber.

Vi har en forkærlighed for den skandinaviske æstetik og natur, dansk designhistorie, ærlige og naturlige materialer, håndværk og en trang til at skrabe alt unødvendigt væk. Der er fokus på kvalitet, funktionalitet, bæredygtighed og æstetik.

Designer Christina Christensen

Christina Christensen

Christina Christensen har siden 2006 arbejdet professionelt med design og grafik. Hun har over 10 års erfaring fra den danske tekstil- og interiørbranchen som designer, brand manager og art director.
Favoritdisciplinerne er design af universer og koncepter, æstetisk visuel formidling samt kunstneriske projekter .

_

Uddannelse:
Dimitterede fra designskolen TEKO i 2006 som Designteknolog, med speciale i Design. Derudover har hun læst to semestre i DesignKultur & Økonomi på SDU Kolding i 2013/2014.

Grafisk designer Andreas Normann

Andreas Normann

Andreas Normann har siden 2011 arbejdet professionelt som illustrator og grafisk designer, dels hos reklamebureauer i Odense og Aarhus og som selvstændig.
Favoritdisciplinerne er illustration, logo- og identitets-design samt visuel formidling.
_

Uddannelse:
Dimitterede fra Syddansk Erhvervsskole i 2013 som Mediegrafiker med højeste karakter. Udlært hos Fingerspitz reklamebureau i Odense.

vision

Visionen og sjælen i FRIDAJOHS er inspireret af Christinas bedsteforældre Frida og Johannes, der i deres hverdag som landmænd, havde fokus på funktionalitet, håndværk, miljø, familien og glæden ved livet.

 

Bæredygtighed som helhed er en vigtig del af FRIDAJOHS design studio. Der skal være balance i sammenspillet mellem hverdagen som kreativ ildsjæl, samarbejdet med dygtige samarbejdspartnere og i livet med familie og venner.

Kontakt FRIDAJOHS:

www.fridajohs.com / info@fridajohs.com

Referencer design og grafik – FRIDAJOHS