design studio som udfører grafik, illustration og design. FRIDAJOHS
DESIGN STUDIO med spidskompetencer indenfor design, art direction og illustration. visuel identitet og kommunikation . kataloger og bøger . grafisk design og artwork . kunstprojekter og foto
design, art director, art direktion, grafisk design, visuel identitet, produktdesign, art direction, printdesign, design konsultation, emballagedesign, artwork, grafik, industriel design, illustration, layout, foto, kunst, odder, reklamebureau odder, grafiker odder, aarhus, interiør design, freelance, aarhus omegn, design bureau, kataloger, katalog
1626
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1626,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,select-theme-ver-4.3,menu-animation-underline,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

design studio

FRIDAJOHS er et tværfagligt design studio med base i Odder, Østjylland.

Designer / AD’er, Christina Christensen og Illustrator / Grafisk designer, Andreas Normann har siden 2016 suppleret hinanden i en bred vifte af forskellige opgaver indenfor grafik, illustration og design.

Vores fornemmeste opgave er altid at skabe unikke og skræddersyede visuelle løsninger, uanset størrelsen på opgaven. Grundighed har altid været et grundideal i vores arbejdsproces, samt et særligt øje for helhed og sammenhæng i det vi skaber.

Om det er opstart af idégenerering til designforslag / illustrationer fra skitser til farvelagte værker / grafiske løsninger eller komplette koncepter med koordinering og klargøring til produktion, så løser vi meget gerne hele processen.

design studio FRIDAJOHS

I FRIDAJOHS ønsker vi at blive ved med at udfordre vores evner. Med en stor interesse for kunst, design og visuelle lækkerheder, arbejder vi sideløbende med spændende samarbejdspartnere om design- og kunstprojekter. Se evt. christina-christensen.dk for kunstneriske projekter.

Vi har en forkærlighed for den skandinaviske æstetik og natur, dansk designhistorie, ærlige og naturlige materialer, håndværk og en trang til at skrabe alt unødvendigt væk. Der er fokus på kvalitet, funktionalitet, bæredygtighed og æstetik.

Designer Christina Christensen

Christina Christensen

Christina Christensen har over 13 års erfaring fra tekstil- og interiørbranchen i Danmark som designer, brand manager og art director.
Favoritdisciplinerne er design af universer samt æstetisk visuel formidling i form af grafik, foto og visuel storytelling.

_

Uddannelse:
Dimitterede fra designskolen TEKO i 2006 som Designteknolog, med speciale i Design. Derudover har hun læst to semestre i DesignKultur & Økonomi på SDU Kolding i 2013/2014.

Grafisk designer Andreas Normann

Andreas Normann

Andreas Normann har over 8 års erfaring som illustrator og grafisk designer, dels som selvstændig og hos reklamebureauer i Odense og Aarhus.
Favoritdisciplinerne er illustration, logo- og identitets-design samt visuel formidling.
_

Uddannelse:
Dimitterede fra Syddansk Erhvervsskole i 2013 som Mediegrafiker med højeste karakter. Udlært hos Fingerspitz reklamebureau i Odense.

vision

Visionen og sjælen i FRIDAJOHS er inspireret af Christinas bedsteforældre Frida og Johannes, der i deres hverdag som landmænd, havde fokus på funktionalitet, håndværk, miljø, familien og glæden ved livet.

 

Bæredygtighed som helhed er en vigtig del af FRIDAJOHS design studio. Der skal være balance i sammenspillet mellem hverdagen som kreativ ildsjæl, samarbejdet med dygtige samarbejdspartnere og i livet med familie og venner.

Kontakt FRIDAJOHS:

www.fridajohs.com / info@fridajohs.com

Referencer design og grafik – FRIDAJOHS