Tværfagligt og kreativt design studio. Information om FRIDAJOHS.
DESIGN STUDIO med spidskompetencer indenfor design, art direction og illustration. visuel identitet og kommunikation . kataloger og bøger . grafisk design og artwork . kunstprojekter og foto
design, art director, art direktion, grafisk design, visuel identitet, produktdesign, art direction, printdesign, design konsultation, emballagedesign, artwork, grafik, industriel design, illustration, layout, foto, kunst, odder, reklamebureau odder, grafiker odder, aarhus, interiør design, freelance, aarhus omegn, design bureau, kataloger, katalog
1626
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1626,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,select-theme-ver-4.1,menu-animation-underline,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
Vores opgave og passion er at gøre den visuelle oplevelse til en overbevisende helhed. 

design og formgivning

logo og branding

kataloger og bøger

illustration og ikoner

emballage og etiketter

styling og foto

design bureau

Vi har erfaring med at skabe et stærkt DNA og en klar sammenhæng i den visuelle fortælling – både på det overordnede og detaljeorienterede niveau. Vi kan bidrage med både rådgivning, udvikling, koordinering og udførelse. I forbindelse med opbygning af et brand eller projekt, kan vi sagtens deltage i hele forløbet, men kan også rådgive eller bidrage til enkelte dele af processen:

_

  • moodboards og idégenerering
  • branding og visuel storytelling
  • rådgivning og koordinering
  • logo, fonte, farver og visuel identitet
  • design af produkter og print
  • design af emballage og etiketter
  • layout og drejebog til katalog / lookbook og foto
  • styling og assistere på fotoopgaver
  • opsætning og klargøring til tryk
  • illustrationer og grafik

design studio

Som design studio udnytter FRIDAJOHS den store kreativitet og drivkraft som er virksomhedens kerne og har derfor altid gang i en design-process. Både med specifikke designs, men også udvikling og leg med materialer og kunstprojekter.

Besøg vores instagramprofil for et sneak peek. Vi elsker håndværk og udfører løbende design-projekter i form af bl.a. original grafisk artwork, designsamarbejder, billedkunst, printdesign og foto-kunst.

_

Se evt. mere i webshoppen eller på NOORVERK.

Vi har en forkærlighed for skandinavisk æstetik, dansk designhistorie, ærlige og naturlige materialer, håndværk og en trang til at skrabe alt unødvendigt væk.
Der er fokus på kvalitet, funktionalitet, bæredygtighed og æstetik.

baggrund

FRIDAJOHS design studio har base i Odder, syd for Aarhus.
Grundlagt af Christina Christensen og Andreas Normann, som tilsammen har over 16 års erfaring fra mode-, interiør- og reklamebranchen.

De supplerer hinanden og favner derved et bredt professionelt kompetencefelt som udgør en unik helhed. Derfor kan de tilbyde virksomheder lukrative samarbejder, der indeholder komplette løsninger fra idé til udførelse.

Presse opdatering FRIDAJOHS design studio

Christina Christensen

Christina Christensen har over 10 års erfaring fra tekstil- og interiørbranchen som designer, art director og fotograf. Hun har bl.a. skabt det danske livsstils brand Meraki for HouseDoctor (branding, design, emballager, layout, katalog, styling og foto – visuel identitet).
Tidligere har hun også udført en kunst- og inspirationsbog: “Unravelled, a decade of fine threads” i samarbejde med strikdesigneren og kunstneren Iben Høj.

Favoritdiciplinen er at skabe nyt; indenfor design og branding, samt at skabe helhed og sammenhæng i alt hvad hun laver.

_

Uddannelse:
Dimitterede fra designskolen TEKO i 2006 som Designteknolog, med speciale i Design. Derudover har hun læst to semestre i DesignKultur & Økonomi på SDU Kolding i 2013/2014.

Andreas Normann

Andreas Normann har med sin baggrund som grafisk designer på reklamebureauer i Odense og Aarhus, samt i sin tid som selvstændig haft berøring med mange forskellige brancher. Han har bl.a udviklet logo for Landmad og Jalabert Production samt vedligeholdelse og udvidelse af visuel identitet for Nine eyewear. Senest har han udviklet ny grafisk identitet, logo og branding til Green Vibe Burger.

Favoritdisciplinerne hedder logo- og identitetsdesign, flotte billeder, grafik og illustration.
_

Uddannelse:
Dimitterede fra Syddansk Erhvervsskole i 2013 som Mediegrafiker med højeste karakter. Udlært hos Fingerspitz reklamebureau i Odense.

vision

Visionen og sjælen i FRIDAJOHS er inspireret af Christinas bedsteforældre Frida og Johannes, der i deres hverdag som landmænd, havde fokus på funktionalitet, håndværk, miljø, familien og glæden ved livet.

 

Bæredygtighed som helhed er en vigtig del af FRIDAJOHS design studio. Der skal være balance i sammenspillet mellem hverdagen som kreativ ildsjæl, samarbejdet med dygtige samarbejdspartnere og i livet med familie og venner.

referancer

Reference liste med logoer - kunder