Tværfagligt og kreativt design studio. Information om FRIDAJOHS.
DESIGN STUDIO med spidskompetencer indenfor design, art direction og illustration. visuel identitet og kommunikation . kataloger og bøger . grafisk design og artwork . kunstprojekter og foto
design, art director, art direktion, grafisk design, visuel identitet, produktdesign, art direction, printdesign, design konsultation, emballagedesign, artwork, grafik, industriel design, illustration, layout, foto, kunst, odder, reklamebureau odder, grafiker odder, aarhus, interiør design, freelance, aarhus omegn, design bureau, kataloger, katalog
1626
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1626,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,select-theme-ver-4.3,menu-animation-underline,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

baggrund

FRIDAJOHS design studio har base i Odder, syd for Aarhus.
Grundlagt af Christina Christensen og Andreas Normann, som tilsammen har over 16 års erfaring fra mode-, interiør- og reklamebranchen.

Vi supplerer hinanden og favner derved et bredt professionelt kompetencefelt som udgør en unik helhed. Derfor kan vi tilbyde virksomheder lukrative samarbejder, der indeholder komplette løsninger fra idé til udførelse.

Presse opdatering FRIDAJOHS design studio

kreativt bureau

Vi skaber et tydeligt DNA og en klar sammenhæng i den visuelle fortælling – både på det overordnede og detaljeorienterede niveau. Vi kan bidrage med både udvikling, koordinering, rådgivning og udførelse. I forbindelse med opbygning af et brand eller projekt, deltager vi gerne i hele forløbet, men kan også bidrage til enkelte dele af processen:

_

  • moodboards og idégenerering
  • logo, fonte, farver og visuel identitet
  • illustrationer og grafik
  • branding og visuel storytelling
  • rådgivning og koordinering
  • design af produkter og print
  • design af emballage og etiketter
  • layout og drejebog til katalog / lookbook og foto
  • styling og assistere på fotoopgaver
  • opsætning og klargøring til tryk

design studio

Som design studio udnytter FRIDAJOHS den store kreative drivkraft som er virksomhedens kerne og har derfor altid gang i en design-process med kreative samarbejdspartnere. Både med specifikke designs, men også udvikling og leg med materialer og kunstprojekter.

Især Christina har gang i løbende kunst-projekter hvor hun undersøger materialer og teknikker. Besøg Christinas hjemmeside eller instagramprofil for et sneak peek. Vi elsker kunsthåndværk og udfører løbende både design- og kunstprojekter i mange former._

Vi har en forkærlighed for den skandinaviske æstetik og natur, dansk designhistorie, ærlige og naturlige materialer, håndværk og en trang til at skrabe alt unødvendigt væk.
Der er fokus på kvalitet, funktionalitet, bæredygtighed og æstetik.

Christina Christensen

Christina Christensen har over 11 års erfaring fra tekstil- og interiørbranchen som Designer, Brand Manager og Art Director. Hun har bl.a. skabt det danske livsstils brand Meraki for HouseDoctor (branding, design, emballager, layout, katalog, styling og foto – visuel identitet).
Tidligere har hun også udført en kunst- og inspirationsbog: “Unravelled, a decade of fine threads” i samarbejde med strikdesigneren og kunstneren Iben Høj.

Favoritdiciplinen er at skabe nyt; indenfor design og visual storytelling, samt at skabe helhed og sammenhæng i alt hvad hun laver.

_

Uddannelse:
Dimitterede fra designskolen TEKO i 2006 som Designteknolog, med speciale i Design. Derudover har hun læst to semestre i DesignKultur & Økonomi på SDU Kolding i 2013/2014.

Andreas Normann

Andreas Normann har med sin baggrund som Grafisk Designer på reklamebureauer i Odense og Aarhus, samt i sin tid som selvstændig haft berøring med mange forskellige brancher. Han har bl.a udviklet logoer for Landmad og Jalabert Production samt redesignet logo og visuel identitet for IB Laursen. Senest har han også illustreret nye oversigtskort og udviklet gin-etiketter til SMUKFEST.

Favoritdisciplinerne hedder logo- og identitetsdesign, flotte billeder, grafik og illustration.
_

Uddannelse:
Dimitterede fra Syddansk Erhvervsskole i 2013 som Mediegrafiker med højeste karakter. Udlært hos Fingerspitz reklamebureau i Odense.

vision

Visionen og sjælen i FRIDAJOHS er inspireret af Christinas bedsteforældre Frida og Johannes, der i deres hverdag som landmænd, havde fokus på funktionalitet, håndværk, miljø, familien og glæden ved livet.

 

Bæredygtighed som helhed er en vigtig del af FRIDAJOHS design studio. Der skal være balance i sammenspillet mellem hverdagen som kreativ ildsjæl, samarbejdet med dygtige samarbejdspartnere og i livet med familie og venner.

Kontakt FRIDAJOHS:

www.fridajohs.com / info@fridajohs.com

referencer

Reference kunder